Mescioğlu Haber Kaynağı

Konya Teknik üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü'nün kuruluşunun 50. yılı anısına düzenlenen "Harita Mühendisliği Eğitiminde 50.Yıl çalıştayı'na" Yönetim Kurulu Başkanımız Ayhan Faruk MESCİ davetli konuşmacı olarak katılım sağlamıştır. Ayhan Faruk MESCİ sunumunda, şirketimizin Harita Mühendisliği Eğitimi kapsamında düzenlediği çalıştayları, eğitim programlarını, sözlü sunum ve stand açarak katılım sağlanan kongreler hakkında bilgilendirmeler yapmıştır.

 

 

Konya_Teknik_üniversitesi_50Yıl_Kutlamalar

 

Konya_Teknik_üniversitesi_50Yıl_Kutlamalar

 

Konya_Teknik_üniversitesi_50Yıl_Kutlamalar

Mescioğlu Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. 24.02.2015 tarihinde üye olunan Harita Mühendisleri İş Adamları Derneği (HARMİAD)'dan 29.07.2021 günü itibariyle ayrılmıştır. HARMİAD'a çalışmalarında başarılar temenni ederiz.

 

 

Yönetim Kurulu Başkanımızın İzmir Valisi Sn. Yavuz Selim KÖŞGER'i ziyaretinde İzmir'in harita, ulaşım, peyzaj, çevre düzenlemesi, atık su, yağmur suyu ve benzeri konulardaki ihtiyaçları masaya yatırıldı; sosyal sorumluluk çerçevesinde olası katkılar ele alındı.

undefined

 

 

Mescioğlu’nun kendi inisiyatifi ile düzenlediği, Öğrenci-Sektör buluşmasının beşincisi, 14.03.209 günü, 14:00-17:00 saatleri arasında Aksaray Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda, başta Harita olmak üzere, diğer Mühendislik Bölümlerinden yaklaşık 150 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Rektör Yrdc. ve aynı zamanda Harita Mühendisliği Bölümü Bşk. Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semih Ekercin ve diğer bölüm öğretim üyelerinin de yer aldığı söyleşi büyük bir ilgi ile izlenmiştir. Söyleşi sonunda A. F. Mesci ve M. Önder’e Rektör Yrdc. Ve Dekan tarafından birer plaket takdim edilmiştir. 

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

 

 

HARİTA MÜHENDİSLİĞİNDE DİJİTAL YAKLAŞIMLAR VE YENİ UYGULAMALAR başlıklı Öğrenci-Sektör buluşmaları Mart ve Nisan aylarında devam ediyor. 14 Mart - Aksaray Üniversitesi, 18 Mart - Afyon Kocatepe Üniversitesi, 27 Mart - Hacettepe Üniversitesi ve 03 Nisan - Karadeniz Teknik Üniversitesi programlarımıza tüm meslektaş adaylarımızı bekliyoruz.

undefined

undefined

 

undefined

undefined 

 

 

 

 

 

Bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Üniversitelerin Harita/Geomatik Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile söyleşi toplantıları 19.02.20129 günü YTÜ ile 15:00-18:00 saatleri arasında, 20.02.2019 günü İTÜ ile 15:30-18:00 saatleri arasında ve 21.02.2019 günü ise Okan Üniversitesi ile 13:30-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir. Yoğun ilgi gören toplantılara ileri günlerde Hacettepe, KTÜ, Aksaray, ve Afyon Kocatepe Üniversiteleri ile devam edilecektir.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined